Пристрій для приготування голубців

Пристрій для приготування голубців від компанії 77Open - фото 1
388 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
12293
Країна виробництва
Китай
Производитель
Без бренда

Опис

Пристрій для приготування голубців



Тепер голубці це дуже просто

Перед установкою Dolmer-а на робочу поверхню, зволожте стрічку і присоски. Протріть вологою ганчіркою робочу поверхню, на яку буде встановлено Dolmer, притисніть присоски Dolmer-а до робочого столу. Після установки Dolmer-а, відведіть каретку у вихідне положення.

Покладіть підготовлений виноградний лист глянсовою стороною до стрічки поверх пристрої так, щоб початок листа лежало на верхній кромці каретки стеблинкою до верху, а інша велика частина, на самому пристрої.

Покладіть чайною ложкою необхідну кількість фаршу на кромку листа, акуратно втираючи всі разом у віконечко під стрічкою. Початкова частина листа разом з фаршем і стрічкою повинна повністю вкластися у віконечко, а більша частина ― залишитися на робочій поверхні Dolmer-а.

Помилково, коли фарш або іншу начинку вкладають в середину листа, фарш повинен лежати на краю листа в спеціальному поглибленні, це дуже важливо для нормальної роботи Dolmer-а (як показано на малюнку (це дуже важливо). Таким чином, у Вас вийде щільно загорнутий, правильної, циліндричної форми продукт.

Однією рукою притримуючи пристрій за основу, а іншою рукою тримаючи ручку каретки, плавно просувайте каретку вперед до упору. В процесі просування каретки автоматично формується продукт ідеальної циліндричної форми, який самостійно переміщується в приймальний лоток, звідки викладається в каструлю.

З допомогою задньої планки пристрою ви самі зможете відрегулювати потрібний діаметр рулетиків 10, 15, 22 мм. Для отримання продукту великого діаметру, необхідно підібрати найбільш великі листи, кількість фаршу, чайна ложка з верхом, а регулювальну планку на оетку «L». Для середнього діаметра чайна ложка фаршу без верху, листи середні, планку на оетку «M». Для маленького розміру, планку на оетку «S», трохи більше половини чайної ложки фаршу і найменші листи.

Якщо Ви поклали більше фаршу, ніж потрібно, то просування каретки буде утруднено, з-під стрічки буде виштовхуватися зайвий фарш. При цьому великих зусиль докладати не потрібно ― цим Ви можете пошкодити пристрій, просто відведіть назад каретку і приберіть зайве кількість.

А в тому випадку, якщо Ви не доповіли фарш, кінцевий продукт буде сформований слабо і не буде самостійно поміщатися в приймальний лоток. У цьому випадку притримайте однією рукою каретку, а інший натисніть на стрічку і продукт сам випаде на приймальний лоток. На наступному етапі Вам необхідно відкоригувати кількість фаршу, начинки для даного розміру. В процесі експлуатації Ви дуже швидко пристосуватися до Dolmer–у.

Для оптимального результату ми рекомендуємо вам обдати окропом виноградне листя. Якщо ж ви готуєте голубці, то зверніть увагу на капустяні листи. Капусту краще вибрати літніх сортів з тонкими листками без прожилок і складок. Ці ж правила діють і при загортанні голубців звичайним способом, але з Dolmer у вас вийде набагато швидше. Один рух ― і все готово!